a-specifieke rugklachten


a-specifieke rugklachten

a-specifieke rugklachten staat voor rugklachten zonder aanwijsbare specifieke lichamelijke oorzaak, zoals compressie van een zenuwwortel (radiculair syndroom), een trauma, een ontsteking of een tumor. Dat is het geval bij circa 90% van alle patiënten met (lage)-rugpijn. Bij deze patiënten staat de pijn in (onderste gedeelte van) de rug op de voorgrond.

Vaak kan geen duidelijke diagnose gesteld worden voor uw a-specifieke klachten. Dit is wat ik in mijn praktijk ook het meeste ervaar.

Hierdoor kan de zoektocht naar genezing lang worden en doet het vertrouwen in het eigen lichaam navenant afnemen en doet de frustratie, vermoeidheid, irritatie toenemen.

Inmiddels kan ik uit een grote schat aan ervaring, zeggen dat de Dorn Methode in de meeste gevallen verlichting en/of een structurele oplossing biedt. U merkt meestal vlot verlichting en het gevoel dat de druk afneemt. Het lichaam geneest zichzelf, ik haal meestal (alleen) de angel eruit.

De Dorn behandeling is pijnloos en ik streef ernaar dat alles moeiteloos verloopt, zonder stress en pijn!

Als u eerst een kort onderzoekje wilt, zodat u weet of een dorn behandeling zin heeft, dan bent u ook van harte welkom. Als wij beslissen dat de behandeling niet hoeft/kan plaatsvinden, bereken ik een kort consult a € 25,-

Wilt u meer weten? bel 06 156 83 487 of mail via het formulier rechts boven in de site.

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *